SÅ J*VLA FESTSUGEN!!!!!

ÅÅÅÅÅÅH! Vilket sug! Vadå att ingen kan eller kanske vill gå ut med mig ikväll?!?!?! Blä Blä Blä, nej jag ska ut nästa helg, jag var ute igår, jag har ingen lust! Åh!!! :@
Felix kunde iaf följa med mig ut, fast han skulle på 18 års middag först, så.. jag har ju ingen att förfesta med!:( Dessutom så har mamma en massa sysslor hon hittar på åt mig.
Var är Miss Sofie när man behöver henne som mest liksom? På andra sidan jorden? Åh, SUCK!!!!

Så köpte man ju värsta partyskorna igår, men nej nej, dem kunde man inte få använda idag! Åh, jag blir så ledsen och besviken på mina vänner...

Jag tror kanske jag borde söka mig till lite andra kretsar, till någon som festar konstant! Nu kom jag o tänka på Manne, han brukade festa, men nej han är i Kanada. Lilla rumpungen!

Nej nu får jag väl lägga mig och gråta i tusen år så känns det kanske bättre alltihopa. Haha, eller det är inte så troligt att jag kommer göra det. Inte jag inte;) Men ändå.

Blä på er alla, nuj är jag ARGh!

Spruta

Det var ett tag sen nu...
Men vi i skolan fick ta vaccinsprutan mot svinis igår. Själva sprutan var inte så farligt. Det är ju bara ett litet stick. Men man blev ganska trött av den! Så direkt efter skolan störtade jag mig ner på sängen så somnade man. Sov Sov Sov. Vaknade till lite ibland, men sov i stort sätt tills halv sju imorse. Då min väckarklocka ringde. Jag o Becka hade bestämt att vi skulle upp till skolan. Jag gick upp tog en dusch, men i duschen. Allt blev snurrigt. Så jag fick sitta ner i duscha. Så gick jag ner, åt frukost. Men nej yrseln ville inte lägga sig. Så jag kände att jag inte orkade gå till skolan. Tråkigt att man missar matten, men men. Orka vara helt yr när man ska räkna. Nu känner jag mig dock lite bättre, men känns läskigt att köra bil, i fall jag skulle bli yr igen. Vi ha svenska på eftermiddagen, men just nu läser vi bara. Så om jag tar nästa buss till klinte blir det bara en timme i skolan, ovärt. Nej så nu har man ringt och sjukanmält sig.


Tänkte vänta någon timme till, sen tror jag att jag drar hem till Fårö. Jag orkar inte sitta i stan och häcka!

Så skulle man ju ha jobbat i helgen, fast eftersom att chefen inte har fått sitt barn än, så kände hon att hon lika bra kunde jobba. Men troligen så fick jag jobba nästa helg. För då sa hon att hon skulle ha fått sitt barn! *små ler*

Nej så jag vill då ut den här helgen. Inte kan man ha TVÅ vita helger efter sig? Men ikväll orkar jag inte. Jag känner mig dock inte på något party humör, men jag kommer ångra mig om jag inte går ut. Dans is the shit.

Jag tittar ut över mitt rum. Fy så stökigt det är! eller egentligen inte kanske. Fast jag vill ha det...lite mer städat.
Just det klippte mig i veckan. Det var skönt att få bort topparna, lite kort blev det kanske. Men vad satan det är ju bara hår, det växer ut!

Nej nu får jag hitta på något roligt. Klockan är snart nio. Jag vill åka hem snart!! Nej nu kände jag lite yrighet igen, äh jag tar en alvedon. Då kan jag nog köra om en timme;)  GUTT

blandish

Jag var hemma på Fårö mellan lördag och söndag. Mysiga valpar! Så kom Katten in på söndagen, och hon är ju alltid lika gosig med mig, mysmysmysmys!
Som att det inte var tillräckligt mysigt igår, så åkte jag hem till Jacob, träffade hans mor för första gången (LÄSKIGT!!), men hon verkade väl snäll. Så såg vi heartbreak hotel. Fan vilka störda brudar de är alltså!!


Men jag var uppe lite sent i lördags, slö tittade lite på tv. Så runt ett-två någon gång byter jag till sexan (tror jag att det var) så var det på något som hette silent library. HELT STÖRT PROGRAM! Det gick ut på att två lag tävlade mot varndra, de blev utsatta för smärta eller äckliga saker på något vis. De fick alltså inte låta någonting! Nej stört var de iaf. I slutet korade man även förloraren (det var tre lag), och den som hade låtit mest fick ett pungslag! Jag såg inte så mycket, men en kille blev mulad med ett par skitiga, indränkta kalsonger med kiss i ansiktet. En annan fick ta 20 örfilar, och en fick ta ett glas tabasco... han fick tårar i ögonen, lille pojken!

Jävla skit fysik idag OCH imorrn! Dessutom har vi prov imorrn som jag inte orkar plugga till. SUCK!! IG here I come;) Fast plugga till prov är överskattat! Men jag får väl uggla över de tre kapitlerna vi har... typ imorrn på bussen:)

Var äntligen på bibblan och lånade svenska böckerna i alla fall! Plus en psykologi bok, fast jag får se om jag orkar läsa den, jag har mycket läsande ändå att göra.

Nej puss på er

Igår

Det var ju fest med klassen igår. Eller vi skulle gå ut tillsammans. Jag blev glatt överraskad får jag säga! Alla var aspepp! Den blev dock lite underlig för min del... Jag och Jacob skulle till gute, vi står utanför men på nåt vänster så går vi tydligen hem...
Stackars Sandra, hon fyllde 18 i torsdags, så skulle hon ha krogpremiär igår, men så däckade hon. Men men det kommer fler dagar. Nej nu måste jag fixa lite innan man tar bussen hem till Fårö och lillebror.

Have it so brei:)

Dilemma?

Ja.. projektarbete igår. Blev dock inte mycket jobbande, just det måste ännu skriva i loggboken.
Tja, min största undrarn just nu är om det blir utgång imorrn eller ej. Becka backade ur. Men jag orkar inte ha en vit helg till. Eller det är mest dansandet som jag tycker är kul. Det enda är ju att det är med klassen... ingen där som jag brukar gå ut och dansa med. Så mina tankar går hur man ska göra imorrn. Jag vet typ ingen som ska ut på lördagen heller, så inte värt det heller. Vilket dilemma!!!
Dessutom är det egentligen bättre för mig att gå ut på lördagen. Eftersom att då slipper jag köra på söndagen. För jag måste hem till Fårö ett dygn, päronen är bortresta, så måste åka hem och ta hand om lillebror. Det kommer ju bli riktigt drygt att vänta hela lördagen på att alkoholen ska gå ur kroppen. Mamma oroar sig hela tiden att jag ska mista körkortet. Stackarn. Åh längtar när man har haft det i två år! Då behöver man inte vara lika rädd för att mista det.
Ja så vet jag ju ännu inte hur det blir med Australien resan... suck! Åh vad kul det skulle vara att komma iväg. (Jag vill åka dit för att hälsa på min syster).
Usch nej nu får jag väl göra något annat, palla sitta vid datan. Kanske jag borde plugga lite.. wohooo!! Nej inte så troligt..

Underlig

Idag är en väldigt underlig dag. Mitt huvud är så himla konstigt. Massa konstiga tankar som far runt. Fast ändå inte, det är liksom tomt. Jag vet inte, det känns så himla underligt bara. Så konstig dag bara.

Jag vet inte vad jag ska ta mig till... Jag får hoppas på en bättre dag imorrn. Men det är troligt då ska jag träffa Becka, så ska vi bygga på vårt lilla prjekt...

Farsdag

Ja, det var ju Farsdag igår, jag steg upp sju-halv åtta, men jag hörde allt att pappa redan var uppe. Men när han hörde att jag började vakna till, smög han snällt tillbaka till sängen. Så jag började fixa där i köket.Jag började med att sätta på kaffet och ta upp mina lussekatter från frysen. Eftersom att jag inte orkade slå in presenterna kvällen innan, så hade lite tid innan kaffet skulle börja koka. Tårtan var i kylen, så allt var klart. Jag gick in och värckte Marcus, men han hade tydligen suttit uppe och spelat hela natten, så han var supertrött och orkade knappt upp ur sängen.
Men till slut kom han, så gick vi in. MYSPYS:)
Dem tyckte iaf att mina bullar var goda:D:D Mamma tyckte jag hade fått en fin smak på dem.

Jahapp, dagen fortsatte. Marcus gick dock och lade sig för att sova igen. Jag åt lite, sen gick jag in och läste min CHIC som hade kommit i veckan. Väntade på att Marcus skulle piggna till så vi kunde åka till morfars grav för att sätta ett ljus och lämna blommorna. Mamma hade köpt rosa och gula rosor, dem blev färgglada och fina tillsammans.

Under dagen gjorde vi inte så mycket, jag lekte med valparna och myste med Roxanne. Så fikade vi innan jag skulle till fem-färjan för att åka från Fårösund med Neta och Marie on till Visby. Jag och Marie fick sitta i baksätet med en ficklampa så att vi kunde teckna till varandra. Mysigt:)

När jag kom in på kvällen blev det lite filmmys med Jacob. Ja, det var väl min dag igår.
Idag blir det heeeeel dag med fysik b.. inte det roligaste jag vet precis.
See ya

Hemma:)

Åh, vad härligt det är att vara hemma på Fårö:)
Älskar alla djuren, mest Roxanne (för er som inte vet det är det min egna katt) såklart. Hon tycker dock inte om när jag sitter vid datan har jag märkt, eller läser. Hon vill ständigt ha min fulla uppmärksamhet. Lägger sig på tangenterna/boken.
Men just nu har vi även två små hundvalpar i huset. Så dem är ganska underhållande/gosiga. Dem har precis lärt sig gå och har börjat leka, dem är så söta när dem halkar runt på golvet, haha.
Älskar verkligen när katter spinner, så härligt ljud!!

Kom precis hem ifrån Fårösund, var över och hälsade på Marie, min kusin. Åh det är så mysigt att sitt och prata/teckna med henne. Synd bara att det händer så sällan, jag glommer ju bort alla tecken jag lär mig, så jag känner mig så dålig och det blir lite svårt att kommunicera. Fast jag snappar upp endel ganska fort, vi ska bara sitta och teckna ett tag så;) Men det var mysigt, träffar henne inte så ofta, eftersom att hon går i skolan i Örebro nu och kommer bara hem till Fårösund varannan helg, och jag är ju inte hemma varje helg heller så blir inte särskilt ofta.

Farsdag imorgon. Jag borde väl slå in de paketen vi ska ge.. Jag måste planera vad han ska få för någon frukost på sängen. Eller ja frukost och frukost, jag tror det blir mina lussekatter (utan äckel-russin i), kaffe och tårta. Ja det låter ganska bra. Det tar ju inte så lång tid att fixa heller. Så super tidigt behöver jag nog inte gå upp...

Jo, vi har fikat idag! kaffe, kaffe, kaffe. Vad gott det är. Det smakar bäst hemma med familjen faktiskt:)
Nej jag får börja slå in paketen. Så fortsätter jag min jakt på en reskamrat till Australien.
Have it so brei:)

Vaken?

Jag är då bra underlig ibland. Vem vaknar klockan tjugo över sex, helt självmant det var helt tyst i huset också, när man har gått o lagt sig vid två? Då är det fan något fel. Orkade inte försöka somna om heller, eftersom att jag skulle typ upp om en halvtimme. JAG BAKADE BULLAR IGÅR!!!! ÄNTLIGEN :D! Så det har jag redan tagit två idag. Ingen blev bränd och dem blev ju faktiskt goda också! Utan russin är dem också, de e så de ska va!

Så igår gjorde jag av med ännu mer pengar... tur man inte ska ut på krogen ikväll i alla fall, "sparar" man in lite.
Det blir en hel helg på Fårö. Skönt får jag hoppas! Hoppas på att vila ut mig ordentligt äta äkta god hemmagjord mat. Bara få gosa ner sig framför idol med hunden och katten:)

Sådär nu har man skaffat gruppen "Vi som hatar krogäckel" på facebook. Speciellt för Angelica:).

Icke att glömma Beckis fyllde ju 18 igår!!!;) Nu är det bara Josefin man väntar på, där får man ju vänta ända till sommaren. Lille skiten är ju bara 92:a.

Fars dag på söndag också, myspys! Frukost på sängen om han har tur:). Det är jobbigt med pappa bara, han brukar gå upp straxt efter mig, så då får man ju gå upp så jäkla tidigt om han ska ha det. Men Men det är ju bara två gånger per år (hans födelsedag också) så man kan ju offra sig för lilla farsgubben skull.

Nej nu kanske jag borde göra mig i ordning för skolan. Dessutom måste jag ju packa för hemresan, tänkte nog dra direkt efter skolan.
No place like home

Stan

Det blev som jag misstänkte, inga bullar här inte..
Jag blev så himla trött efter en hel dag på stan. Efter att jag hade shoppat lite så blev det en långfika med Josse=)
MYSPYS! Sen lite tog vi en runda tillsammans på Öster, för min del blev det två nya nagellack=) Båda med skimmer i, ett rött och ett blått. Jag gick hem och målade på det röda med en gång!

Just de jag måste ju självklart berätta om min nya bundis på apoteket. Jag var inne på apoteket, stod och kollade lite bara. Så kommer en av de som jobbar där (lite äldre dam) fram till mig och säger:
"Vilka vackra örhängen du har! Dem är helt förtrollande, fin färg var det på också. Jag ser att du matchat med strumpbyxorna."
Jag bara står och blir superglad! Säger tack.
Hon fortsätter: " Ja, du förstår jag tycker så himla mycket om färg." Ja så börjar vi diskutera att det är så trevligt när man bär färg på höst/vinter, eftersom att de flesta har då svart, grått eller brunt. Så uppmanade hon mig att jag skulle fortsätta vara klädd i färger:)
Härlig liten dam, blev värsta glad:D

Nu är äntligen Beckis 18!! Hoppas på utgång nästa helg tillsammans med henne!;)
Man borde kanske sova? skoldag imorrn ju.

Skrivsugen bara

Hej igen!
Blev lite tajt mellan inläggen, men känner mig en aning skrivsjuk så vad ska jag göra?
Beckis fyller ju år imorrn, så måste ha en present till henne. Jag har tänkt ut en plan, fast vet dock inte hur det hela kommer sluta...
Så är det ju farsdag på söndag också.. SUCK present till sin pappa liksom?!?!?! Jag hatar att köpa presenter på tvång, mycket roligare när det bara kommer spontant. Dessutom så känns det som att det blir mycket roligare för den andra personen. Då har den inte misstänkt någonting, så blir den superglad när den får en present helt random! :)
Att köpa kläder till någonannan är också hemskt! Hur ska jag kunna veta vad den tycker om?? Mamma ville att jag skulle köpa nå byxor eller skjorta till pappa... Ska jag klara av det helt själv? Var är min syster när jag behöver henne!?!?!

Så är jag så himla sugen på lussekatter!!!  Får se om jag bakar något idag.. tveksamt bullar är inte riktigt min grej. Blev ju ännu mer sugen när jag sökte på recept!! MEN TVÅ TIMMAR SKULLE DET TA.. Får se vad det blir av min dag.

Nej nu får jag ta o börja klä på mig. Skynda ner till stan så jag får något gjort!
Take care

mys?

Tja, var ska jag börja?
Det var så himla längesen jag skrev blogg så min gamla lades ner..
Jag känner att denna sommar som har gått, jag har verkligen förändrats, sen om det är på ett positivt eller negativt sätt kan nog bara mina närmaste bestämma.

Efter att man nu är 18, blir det endel festande. Vilket är skönt att hittat tillbaka din den gamla Sara, lilla partypinglan:)
Saknar dock min bästa partysyster! Ibland är det så roligt hur otorligt lika vi kan vara...
Jag vill ju verkligen hälsa på henne i Australien, men har dock ingen respartner och det känns inte riktigt bekvämt att resa över halva jorden helt ensam.

Hade en liten lustig dag idag. Fysik hela dagen, vilket jag i vanliga fall hatar. Men idag var det nästan roligt och intressant!:O 
Väldigt olikt mig! Men tur att man kan ha någon bra dag någon gång ibland som dock inte involverar alkohol och fest:P


Mys mys mys myyyyyysa:)

Och just det! det kom in en spindel till mitt rum häromdagen. Den satt bara uppe i taket och spindelrädd som man är, så tycker jag att det är obehagligt att även döda dem. Eftersom att man måste gå så nära. Så han fick leva där i taket, så länge han inte störde mig (döpte honom till Hubert). Men så igår när jag kom hem från skolan var han försvunnen!!! PANIIIIK! Jag vill inte veta var han kan hålla hus:S Usch! Nu går jag ju självklart runt och tänker "varför dödade jag inte honom när jag hade chansen? inte fan kan man lita på att en spindel sitter kvar på samma ställe". Så nu oroar man sig hela tiden att han ska krypa på en...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0